Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De 4 leukste activiteiten in Andora

Wie wil er nou niet op vakantie naar de Bloemenrivièra. Prachtige stranden, ruisende golven en leuke stadjes. Voor zowel jong als oud is er altijd wel wat te doen. Vier jouw vakantie in Andora. Ga bijvoorbeeld cultuur snuiven, een dagje naar de markt of heerlijk ontspannen op een zeilboot. Activiteiten genoeg! Daarom heb ik voor jou 4 van de leukste vakantieactiviteiten in Andora op een rijtje gezet!

Castello di Andora

Op de top van een heuvel in het kleine stadje Andora, vind je Castello di Andora. Dit prachtige oude kasteel is een van de belangrijkste monumenten in Ligurië. Proef de rijke geschiedenis als je door de ruïnes van dit kasteel loopt. Maak prachtige foto’s en kijk uit over Andora vanaf de top van de heuvel. Het pad dat leidt naar dit kasteel is ook enigszins spannend en is ongeveer 2 kilometer. Castello di Andora is zeker het bezoeken waard!vakantie achtiviteiten in Andora

Guacamaya- Rivieravela

Leer zeilen en geniet van de golven om je heen. Deze zeilboot neemt je mee naar het prachtige eilandje Galliana. Snorkelen, duiken en heerlijk eten. Op deze zeilboot ontbreekt het je aan niets! Geniet van een wijntje en een lekker stuk foccaciabrood. Snacks ontbreken hier natuurlijk ook niet! Dit bijzondere uitstapje zal je voor altijd bijblijven!

vakantie activiteiten Andora

Bagni Regina

Een prachtig zandstrand met luxe strandstoelen en parasols. Wie heeft er niet van gedroomd om een keer op zo’n plek vakantie te vieren. Bij Bagni Regina kan het! Luxe eten en een heerlijk drankje in je hand. Voor iedereen die op zoek is naar dat extra stukje luxe is Bagni Regina zeker een plek in Andora die het bezoeken waard is.

vakantieactiviteiten in Andora

Markt op maandag

De échte smaak van Italië proeven? Bezoek dan de markt op maandag in het leuke kleine stadscentrum van Andora. Hier haal je echte Italiaanse producten. Veel verschillende soorten olijfolie, heerlijke salami, verse groentes en vis. Deze markt is perfect om de ingrediënten te halen voor je échte Italiaanse gerechten. Ga daarom naar Piazza Santa Maria in Andora en beleef hier het echte Italië!vakantieactiviteiten Andora

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl