Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina lees je de veelgestelde vragen van onze bezoekers. Heb je nog andere vragen over ons of over je vakantie aan de Bloemenrivièra? Je kunt ze hier stellen.

1. Hoe boek ik een vakantie bij jullie?

Je boekt je vakantie niet direct bij ons, maar bij één van onze aanbieders. Als je op een bestemming klikt, waar jij graag heen zou willen op vakantie, dan kom je automatisch op de website van de aanbieder terecht. Hier kun je dan bekijken wanneer deze bestemming beschikbaar is.

2. Is er een vaste dag waarop je aankomt op je bestemming?

In het hoogseizoen boek je een accommodatie meestal van zaterdag tot zaterdag, dus dan kom je zaterdag aan op je bestemming en vertrek je een daaropvolgende zaterdag weer. Voor sommige bestemmingen is het ook mogelijk om je vakantie op woensdag te beginnen. Check de mogelijkheden bij de beschikbaarheid van de betreffende bestemming.

3. Is het ook mogelijk met een groep vrienden te boeken?

Ja, dit is zeker mogelijk, maar niet al onze bestemmingen laten het toe. Een voorwaarde om de vakantie te kunnen boeken is dat de hoofdboeker minimaal 18 jaar moet zijn. De boeking komt dan op zijn/haar naam te staan.

4. Hoe kan ik mijn bestemming aanmelden?

Op de pagina bestemming aanmelden vind je alle informatie over het aanmelden van je bestemming. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een voorstel voor samenwerking.

5. Kan ik mij ook aansluiten bij jullie community?

Ja, zeker! Als jij ook een fan bent van de Bloemenrivièra en graag hierover je ervaring zou willen delen, neem dan gerust een kijkje op onze bloggerspagina en stuur ons een mailtje.

Bloemenriviera.nl