Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Ik ga op vakantie en ik neem mee!

De meivakantie zit eraan te komen en wie weet heb jij wel een heerlijk tripje gepland met jouw gezin. Breng jij een bezoek aan de Bloemenrivièra en geniet je daar van de eerste lentezon of kies jij voor een andere bestemming? Hoe dan ook is het handig om te bedenken wat je mee gaat nemen op jouw reisje ernaartoe. Wil je meer weten over verschillende soorten bagage? Lees dan zeker even mee!

Maak de reis van jouw kids onvergetelijk

Een vakantie begint natuurlijk bij het inpakken van je koffer. Voor de een is dit altijd een uitdaging, voor de ander is dit een ‘piece of cake’. Je wil natuurlijk ook dat jouw kids zin hebben in de vakantie. Ga jij met meiden op vakantie die echte prinsessen zijn? Kies dan voor een unieke kinderkoffer van NoBoringSuitcases en kies hier een mooie prinsessenkoffer. Wil jij de kids extra speciaal doen voelen? Je kunt de koffer bedrukken met de naam van je kids. Zo vind je de koffer ook nog eens gemakkelijk na de douane. Ideaal!

Foto via NoBoringSuitcases

Maak er een beestenboel van

Zijn jouw kids echte dierenliefhebbers? Kies dan een leuke koffer met ze uit in safarithema! Zijn jouw kids echte kenners van dino’s? Kies dan voor een toffe dinokoffer! Ook deze kun je laten bedrukken met de naam van je kind of de bijnaam, ook ontzettend leuk! Heb jij echte grappenmakers thuis zitten? Dan willen ze misschien wel een koffer met een grappige opdruk. Zo kiezen ze bijvoorbeeld voor een slak met een racehelm. Makkelijk te herkennen bij de douane en een lach op het gezicht van jouw kind is gegarandeerd!

Foto via NoBoringSuitcases

Sportfanaten opgelet!

Moet jij jouw kids altijd van het voetbalveld afsleuren of spelen ze het liefst uren in de speeltuin? Ook voor sporters vind je leuke koffers bij NoBoringSuitcases. Zo kiezen de voetballers voor een shirt bedrukt met naam en nummer op de koffer. Bovendien behoren basketbal, ijshockey, skiën maar ook racen tot de mogelijkheid om op de koffer te drukken. Perfect voor de sportfanaten onder ons!

Foto via NoBoringSuitcases

Make it your own!

Heb jij een echte creatieveling in het gezin die zijn of haar eigen koffertje wilt ontwerpen? Dat kan! Bij NoBoringSuitcases kun je je koffer ook helemaal zelf ontwerpen zodat je een echte originele thuisgestuurd krijgt. Niet alleen ontzettend leuk om samen te maken, maar het blije gezicht van jouw kind bij ontvangst is natuurlijk nog mooier! Super makkelijk om te vinden wanneer je in de drukte van de vakantie even alles uit het oog verliest. 

Welke koffer zou jouw kind uitkiezen?

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Residence Villa Giada

Familie van de Rijdt, 22 mei 2019

Top animatie

Ervaring

Kleinschalig..vooral de dame van de animatie was top! De hele dag bezig met de kinderen. Gemoedelijk .. mooi parkje qua opzet. Vriendelijk personeel. Je was zeker geen nummer: het was heel geanimeerd

Tips in de omgeving

De fietstocht naar SAN Remco, leuk voor uurtje is het olijvenmuseum; de dorpjes in de omgeving

Bezocht Residence Villa Giada in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Bloemenriviera.nl