Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Als je nadenkt om op vakantie te gaan naar de Italiaanse Bloemenrivièra, dan is het eerste wat je te binnenschiet: waar gaan we onze vakantie doorbrengen? In een hotel, op een camping of toch liever in een eigen vakantiewoning.

Op Bloemenrivièra.nl proberen we allerlei accommodaties te verzamelen en aan te bieden aan de vakantieganger. Heb jij een bestemming of een aparte accommodatie waarvan je vindt dat die absoluut op deze website moet komen? De mogelijkheden zijn divers en je vindt van alles wat in een populaire streek als de Bloemenrivièra.

  • Jouw bestemming in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Extra promotie d.m.v. een blog
  • Positie op de website met een uitgelicht blog
  • Extra social media posts
  • Bestemming van de maand op de homepage

Groeiend bereik en meer traffic

De echte liefhebbers van de Italiaanse Bloemenrivièra verzamelen zich rondom deze community. Dit is de plek om de juiste mensen te bereiken en om jouw bestemming in de spotlights te zetten. Het account Bloemenrivièra.nl wordt maandelijks veel bezocht, zowel op de website als op het Instagram account. Daar profiteer jij van mee!

Persoonlijk en snel contact

Het is simpel; door onderstaand formulier in te vullen kom je direct in contact met onze community manager, Tessa. Zij is jouw contactpersoon van het begin tot het eind. Je bent snel en gemakkelijk geholpen. Je hoeft enkel en alleen foto’s en informatie over jouw bestemming op de sturen en wij doen de rest!

Past jouw accommodatie of website perfect bij ons aanbod en wil jij graag jouw bestemming aanmelden op Bloemenrivièra.nl? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met Bloemenrivièra.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestemming aanmelden

Bloemenrivièra samenwerken Widget

Bloemenriviera.nl