Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Heerlijke souvenirs – Hiervoor hou je ruimte in je koffer vrij!

Elke keer als ik naar het buitenland ga vertrek ik met een volle koffer en elke keer heb ik spijt. Waarom? Er moet altijd meer in op de terugreis! Hier zijn een aantal overheerlijke producten uit de Bloemenrivièra die je zeker mee naar huis wilt nemen. Nee, dat extra paar schoenen heb je echt niet nodig. Hier is wat je wel echt nodig hebt…

olijfolie Bloemenrivièra

Foto via Pexels

Olijfolie

Het is een klassieker voor een reden; de Italiaanse olijfolie. Niets is lekkerder om je salade mee op te fleuren of je broodje in te soppen. De oliën van de Albert Heijn of de Jumbo zijn natuurlijk prima, maar niets tipt aan dat heerlijke verse goedje dat je ooit bij die boer in Italië hebt mogen proeven. En na dat te hebben geproefd kun je natuurlijk moeilijk terug naar wat je gewend was. Een must om mee te nemen uit de Bloemenrivièra en een speciaal plekje te geven in je keukenkastjes van thuis!

Olijven

Ben jij een echte olijvenfan en is alleen olie niet genoeg? Probeer dan ergens een potje te scoren. Zorg dat je genoeg meeneemt, want één potje is zo op.

Wijn

Voor de liefhebbers (en wie houdt er nou niet van?) is een wijntje zeker een aanrader. Je kunt een flesje meenemen van die wijn die zo lekker was op dat ene terrasje. Of misschien de wijn die zo perfect paste bij de ossobuco, of toen bij de pasta met Pesto Genovese. Koop de wijn anders als souvenir uit de Bloemenrivièra. Je kunt hem cadeau doen aan de lieve buurvrouw die je plantjes water heeft gegeven en je kat heeft gevoerd. Of je bewaart hem gewoon lekker voor jezelf!

paste Bloemenrivièra

Foto via Pixabay

Pasta

Een makkelijke manier om wat van Italië mee naar huis te nemen is om een zakje pasta in je koffer te stoppen. Je hebt keuze uit alle soorten, kleuren en maten, dus er zit altijd wel iets voor je bij. Thuis nog even een sausje kokkerellen en klaar! Een beetje van Italië, en een beetje van de supermarkt…

Hiermee zit je koffer al wel vol en dit was nog maar het begin! Dat wordt een grotere koffer kopen voor volgend jaar😊

Heb jij nog een lekkere tip voor ons? Wat neem jij het liefst mee uit de Bloemenrivièra? Laat het ons weten.

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl