Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De leukste evenementen aan de Bloemenrivièra

Leuke evenementen aan de Bloemenrivièra? Die vind je hier elk jaar weer opnieuw! Naast evenementen beschikt de Bloemenrivièra natuurlijk ook over de mooiste steden. Neem bijvoorbeeld het historische stadje Imperia. Of wat dacht je van de gekleurde huisjes op Cinque Terre? Dit zijn absoluut mijn twee favoriete plekken in deze Italiaanse regio. Daarom ging ik specifiek op zoek naar evenementen aan de Bloemenrivièra in deze twee steden. Lees je mee?

Presepe op Cinque Terre

Nu de kerstdagen weer voor de deur staan, is Presepe een evenement waar ik je graag meer over vertel. Presepe is een festival dat in het teken staat van lichtjes. Heel Cinque Terre doet tijdens dit festival super romantisch aan. Het festival is dit jaar van start gegaan op 8 december 2019 en zal duren tot eind januari / begin februari 2020. Hoog tijd dus om een last minute vakantie naar Cinque Terre te boeken om dit lichtspel te aanschouwen. Misschien wel tijdens kerst of Oud & Nieuw. Met wie ga jij?

evenementen aan de Bloemenrivièra

Foto: Free-Photos via Pixabay

Fiat 500 bijeenkomst in Garlenda

Ben je een echte autoliefhebber? Dan is de Fiat 500 bijeenkomst in Garlenda echt een aanrader voor jou. Dit evenement wordt al sinds 1984 georganiseerd! Je bewondert hier de Fiat 500 in zijn originele staat, maar daarnaast vind je ook moderne en extravagante ontwerpen. Bezit je zelf over een Fiat 500? Er staan kraampjes op het evenement opgesteld waar je op zoek kunt gaan naar losse onderdelen. Wie weet vind jij nog wel een auto onderdeel waar je al een lange tijd op zoek naar was!

evenementen aan de bloemenrivièra

Foto: Rumman Amin via Unsplash

Zeilevenement in de oude haven van Imperia

Van 10 september tot en met 13 september 2020 vindt het jaarlijkse zeilevenement van Imperia plaats. Vier dagen lang is de zee van Imperia bedekt met de mooiste zeilschepen. De schepen strijden tegen elkaar in drie rondes. Tegen het einde van het evenement wordt er duidelijk wie er heeft gewonnen. Daarnaast zijn er ook tentoonstellingen te bewonderen tijdens dit evenement. En niet te vergeten zijn er dagelijks live shows en concerten en heeft het evenement een feestelijke opening en afsluiting.

evenementen aan de Bloemenrivièra

Foto: Pexels via Pixabay

Wij beschikken over een groot aanbod aan accommodaties aan de Bloemenrivièra. Om het jou gemakkelijker te maken, kun je hier klikken. Wie weet zit jouw droomaccommodatie hier wel tussen! 

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl