Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3 redenen voor een nazomer aan de Bloemenrivièra

Wil je altijd al eens de kleurrijke dorpen aan de Bloemenrivièra bewonderen, maar vind je het in de zomer te druk of te warm? Wil je er nog even heerlijk tussenuit in de nazomer, maar twijfel je nog waarheen? Hieronder geef ik drie redenen waarom je juist in de nazomer naar de Bloemenriviera moet vertrekken!

1. Minder toerisme

In de zomer zwerven er vaak honderden toeristen door de straten van bijvoorbeeld Cinque Terre en Portofino, stranden liggen bomvol en de wegen bereiken topdrukte. Het gebied is enorm in trek in de zomer, en niet voor niets. Als je in wat meer rust de Italiaanse rivièra wilt ontdekken, is het ideaal om in de herfst naar de Bloemenriviera te gaan! Het hoogseizoen is klaar en de steden verkeren weer in rustige authentieke staat. Zo kun je de steden heerlijk op je gemak bezoeken, zonder alle toeristen om je heen! Maak bijvoorbeeld een mooie roadtrip langs de Bloemenriviera. Hier kun je alles over lezen in dit blog!

Nazomer aan de Bloemenrivièra
2. Nog steeds prachtig weer

In de zomermaanden kunnen de temperaturen hoog oplopen aan de Italiaanse rivièra. Het is dan vaak niet erg prettig om in een drukke stad te lopen. Juist daarom is het ideaal om in het najaar naar dit gebied te gaan. Zo kun je alle prachtige steden langs de kust bewonderen, zonder dat de warmte je tegenhoudt. Ook de zomers aan de Bloemenrivièra zijn prachtig! Een heerlijk zonnetje en aangename temperaturen maken het gebied perfect voor een tripje Bloemenrivièra in de herfst!

Nazomer aan de Bloemenrivièra
3. Ontspan en geniet

De oneindige Amalfikust, authentieke steden, gezellige Italiaanse sfeer en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Een uitstapje naar de Bloemenrivièra in de herfst is een goede manier om weer even op te laden voordat de Nederlandse winter begint. Knijp er nog eventjes tussenuit en kom nog even helemaal tot rust op een Italiaans terrasje, terwijl je uitkijkt op de blauwe zee.

Boek je vakantie en ga zorgeloos op reis

Ben je overtuigd van de vele voordelen die de Bloemenrivièra in de zomer te bieden heeft? Bekijk dan eens onze leuke last minute deals voor een vakantie in deze omgeving! Misschien verblijf je binnenkort wel in één van de landelijke agriturismo’s of een mooi vakantie huis!

Een accommodatie uitgezocht en helemaal klaar om te gaan? Vergeet niet je reisverzekering af te sluiten! Bij Centraal Beheer sluit je een reisverzekering af en kun je deze uitbreiden met een annuleringsverzekering, zodat je zonder zorgen op vakantie kunt gaan!

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl