Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De route langs de Bloemenrivièra

Op zondag 25 juni vertrokken we tijdens onze camperreis vanaf de Toscaanse camping Orlando in Chianti met de trouwe Bürstner camper, op naar de volgende bestemming… de Bloemenrivièra! Vol goede moed vertrokken we, over kronkelende bergweggetjes naar beneden, door veel, heel veel tunnels en langs schitterende gekleurde dorpjes. Op naar camping Dei Fiori! Een typisch Italiaanse camping, bij de mooie stadjes Loano en Pietra Ligure. Het was een lange rit, maar we genoten ontzettend van het uitzicht om ons heen. Wild enthousiast werden we, toen we aan onze linkerhand ‘eindelijk’ de Ligurische Zee zagen! Als het zou kunnen, zouden we soms even gestopt zijn om te genieten van het uitzicht. Door onze strakke planning hadden we helaas geen tijd om de Cinque Terre te bezoeken. Die staat nog op onze bucketlist voor de volgende keer!

Na een nacht op camping Dei Fiori was het alweer tijd om verder te gaan, van de Italiaanse Rivièra op naar de Franse Rivièra. We glimlachten bij het bord met ‘Ventimiglia’ er op, nog 20.000 stappen naar Frankrijk!

bloemenriviera route verkeersborden

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl