Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3 familiebestemmingen aan de Bloemenrivièra

Januari is dé maand om uit te gaan kijken naar een leuke vakantiebestemming voor de zomervakantie. De feestdagen zijn achter de rug, maar er ligt toch nog een lang stuk winter voor ons. Dus gaan we op internet maar vast het zonnetje opzoeken en de leukste plekjes vergelijken. Ik help je een beetje op weg en tip 3 familiebestemmingen aan de Bloemenrivièra!

C’era una Volta

Een heerlijke camping niet ver van het plaatsje Albenga. Fijn voor de kinderen: er is een zwembad, animatie, een sportveld en een speeltuintje. Die zullen zich dus zeker niet vervelen! Fijn voor de ouders is dat je de camping niet altijd af hoeft, want er is een minimarkt en een restaurantje. Bovendien kun je lekker ontspannen in de wellness of actief aan de slag in de fitness ruimte.

Residence Borgo Verde

Deze residence vlakbij badplaats Imperia ligt op 1,5 kilometer van de prachtige stranden van de Bloemenrivièra. Je verblijft in mooi aangelegde vakantiewoningen met een weids uitzicht. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de bar en voor wat verkoeling neem je een duik in het zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een kindergedeelte in het zwembad. Lekker genieten van het uitzicht op het terras of even zweten in de Fitness, het is allemaal mogelijk!

Villaggio Colombo

Villaggio Colombo ligt vlakbij badplaats Andora en biedt alle faciliteiten voor een relaxte vakantie. Mooi aangelegde zwembaden, een apart kinderbad, een restaurant, een tennisbaan en een speeltuintje voor de kids. Bovendien ligt 2 km verderop een treinstation, waardoor je makkelijk met de trein de andere mooie plaatsen aan de Bloemenrivièra kunt ontdekken.

Benieuwd welke bestemmingen wij nog meer aan de Bloemenrivièra hebben? Neem eens een kijkje in ons aanbod!

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl