Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Goed voorbereid op pad met de auto naar de Bloemenrivièra

Of je nu op vakantie gaat met de camper of met de auto, je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je goed voorbereid op pad gaat. Je wil er zeker van zijn dat je alles bij je hebt wat je nodig zou kunnen hebben. Wat vaak vergeten wordt is het voorbereiden van de auto of camper zelf. Weten hoe je de camper of auto voorbereid voordat je op reis gaat? Lees dan zeker even mee!

Juiste banden voor het juiste seizoen

Welk seizoen ga je op vakantie? Dit is handig om te bedenken als het gaat om je bandenkeuze komende vakantie. In de winter heb je meer grip nodig in bijvoorbeeld de sneeuw, dus dan kan je het best een setje winterbanden aanschaffen. In de zomer is het belangrijk dat je wisselt naar zomerbanden. Doe je dit niet? Dan slijten je banden extra snel en slurpt jouw auto of camper ook meer benzine.

Foto van Roman Odintsov via Pexels

Comfort in de auto 

Voor wanneer je in de zomer op vakantie gaat met de auto, kan de temperatuur in de auto ook aardig oplopen. Helemaal wanneer je een hele rit te gaan hebt zit je dan niet comfortabel in de auto. Zo wil je voor vertrek er zeker van zijn dat de airco het goed doet, om hier zeker van te zijn kun je een aircocheck laten uitvoeren. Nu ben je er in ieder geval zeker van dat je niet volledig bezweet in de auto hoeft te gaan zitten. Maar ook in de winter kan een goed werkende airco goed van pas komen, aangezien je met de airco de ramen kunt ontwazemen. 

roadtrip-bloemenriviera
Foto van the lazy artist gallery via Pexels

Motoronderhoud   

Het laatste wat je wil wanneer je op vakantie gaat is dat je met pech komt te staan. Om de kans op pech onderweg zo klein mogelijk te houden, kun je voor vertrek eerst onderhoud aan het motorblok uitvoeren. Hierbij moet je ervoor zorgen dat er voldoende olie in de motor zit van groot belang. Daarom moet je voor vertrek altijd even de olie checken, al helemaal wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat. Ook is het van belang dat de olie die in het blok zit nog goed is. Wanneer je de olie regelmatig vervangt, zorgt je er ook gelijk voor dat jouw auto of camper langer meegaat.

Foto van Morais via Pexels

Waar ga jij naartoe komende zomer?

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Residence Villa Giada

Familie van de Rijdt, 22 mei 2019

Top animatie

Ervaring

Kleinschalig..vooral de dame van de animatie was top! De hele dag bezig met de kinderen. Gemoedelijk .. mooi parkje qua opzet. Vriendelijk personeel. Je was zeker geen nummer: het was heel geanimeerd

Tips in de omgeving

De fietstocht naar SAN Remco, leuk voor uurtje is het olijvenmuseum; de dorpjes in de omgeving

Bezocht Residence Villa Giada in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Bloemenriviera.nl