Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Alvast een blik werpen op komende zomer!

Een vakantie aan de Bloemenrivièra, wie wil deze streek nu niet met eigen ogen zien? Dit is een van de kleurrijkste en mooiste gebieden van Italië. Hier valt te genieten van het fijne weer, de mooie omgeving en het smullende eten van Italië. Wist je dat de Bloemenrivièra een plek vol schoonheden is. Kijk hier je ogen uit naar de gekleurde huisjes, de idyllische dorpjes en kleine haventjes. De Bloemenrivièra voelt alsof je door een echt sprookje loopt. Als jij de Bloemenrivièra met eigen ogen wilt ontdekken, check dan de 3 beste bestemmingen hieronder.

Vakantiepark Residence I Cormorani

Beleef veel waterpret bij Vakantiepark Residence I Cormorani. Dit vakantiepark is lekker rustig gelegen en ligt maar zo’n 700 meter van het strand af. Mede daarom is dit kindvriendelijke vakantiepark de perfecte plek voor rustzoekers met een gezin. Hier is alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De kleintjes kunnen hier rondspetteren in het zwembad of rond badderen in zee. Natuurlijk kan er ook heerlijk van de omgeving genoten worden door de fiets te pakken. Laat je omgeven door de rust en ruimte van dit geweldige vakantiepark aan de Bloemenrivièra. Waar wacht je nog op?

Anders Jildén via Unsplash

Foto van Anders Jildén via Unsplash

Vakantiepark Village Spa Resort Ai Pozzi

Een vakantie met alles wat je maar lief hebt, vind je bij Vakantiepark Village Spa Resort Ai Pozzi. Zo vind je hier op slechts 1 km een privéstrand. Dit privéstrand bereik je door te wandelen over prachtige looproutes of de shuttlebus te nemen. Laat je verrassen door het mega waterparadijs van wel 1000 m² groot. De kids plonsen in het rond en zelfs met slechter weer kunnen ze terecht in het verwarmde binnenzwembad. Ondertussen verwen jij jezelf bij het rustgevende wellnesscentrum. Een vakantie om echt van te genieten.

Federico Beccari via Unsplash

Foto van Federico Beccari via Unsplash

Camping River

Zin om de goudkleurige steden van Toscane te ontdekken? Dat kan bij Camping River. De knusse laantjes en hofjes creëren hier een dorpse sfeer, waar je de Italiaanse taal binnen no time leert. In voor wat waterpret? Check dan de zwembaden op Camping River. Trek hier in alle rust baantjes in het zesbaans zwembad, terwijl de kids uitgelaten rondstuiteren over de stormbanen en opblaasglijbanen. Ook altijd een goed idee: een roadtrip maken door Toscane. Reis door het binnenland en wordt begeleid naar de prachtige stad Florence. Weliswaar een stukje rijden vanaf de Bloemenrivièra, maar daardoor zeker niet minder de moeite waard. Een vakantie vol variatie!

Alex Vasey via Unsplash

Foto van Alex Vasey via Unsplash

Bekijk hier alle favoriete bestemmingen!

Kom jij langs bij de Bloemenrivièra in de zomer van 2021?

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Bloemenriviera.nl