Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent

Kamperen, maar dan op een luxe manier

Een lodgetent aan de Bloemenrivièra is de ideale accommodatie voor de liefhebbers van camping én comfort. De lodgetent is een kruising tussen een huisje en een tent. Zo heb je wel de gezelligheid en de buitenruimte van een camping, maar de faciliteiten van een huisje.

De binnenkant van een Lodgetent

Een lodgetent is opgezet als een appartement met aparte kamers en heeft voorzieningen als een ingerichte keuken en een badkamer. Je hoeft niet met je toilettas naar de sanitaire voorzieningen, je hoeft je tent niet op te zetten en de pannen kunnen gewoon thuis blijven. Wel slaap je onder een tentzeil en heb je een ruime veranda om spelletjes te spelen.

Als je kiest voor een lodgetent, staat alles voor je klaar en hoef je alleen maar in te checken. Daarna kan de vakantie beginnen! In een lodgetent is het mogelijk om uitgebreid te koken in de ruime keuken en heb je ook je eigen douche en wc. Ook het opblaasbed kan thuisblijven, want in de slaapkamers staan bedden. Dit alles is opgebouwd in hout en overtrokken met een stevig zeil. Zo heb je wel dat knusse kampeergevoel, maar worden al je spullen niet nat als het eens regent.

Bloemenriviera.nl