Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalow

Een perfecte accommodatie!

Overnachten in een bungalow, wat een heerlijk gevoel! Je hebt met je gezin een eigen plekje, zowel binnen en buiten. Het is een ideale accommodaties voor iedereen. Of je met het gezin op vakantie gaat, alleen met je partner of alleen? In een bungalow zit je goed. Ze zijn op veel campings gesitueerd, soms zelfs met een eigen zwembad. Maar vooral op een prachtige plek, in Italië onder de pijnbomen, in Frankrijk, langs de lavendelvelden. In een bungalow aan de Bloemenrivièra zit je direct aan het strand. In ochtend voel je de zeebries al langs je heen, echt een vakantiegevoel.

Interieur

In een bungalow aan de Bloemenrivièra zit je op een kleine afstand van het strand kun je elke ochtend, als je je uitrolt, direct een duik nemen in de zee. Daarna een heerlijke douche en je bent klaar voor de dag! Een lekker ontbijtje kun je klaarmaken in je eigen keukentje. En wat is er nou lekkerder dan een ontbijtje op je terras?

Het interieur van een bungalow is erg divers. Een bungalow kan super-de-luxe zijn, met een grote badkamer en meerdere slaapkamers, maar je kunt ook kiezen voor een knusse en gezellige bungalow. Elke bungalow aan de Bloemenrivièra heeft een keuken, één slaapkamper en een woongedeelte. Bekijk ons aanbod van bestemmingen met een bungalow aan de Bloemenrivièra hieronder.

Bloemenriviera.nl