Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Appartement

Alle vrijheid voor een ontspannen vakantie

Kies je voor een appartement op een vakantiepark aan de Bloemenrivièra, dan beschik je over alle faciliteiten van het park en heb je ook nog eens je eigen ruimte. Het voordeel is dat je bij regen gewoon even binnen kunt gaan zitten met een boek of een spelletje. Dan hoef je je geen zorgen te maken over je spullen, hooguit even snel de was binnen halen.

Je eigen plekje op het park

Een appartement bestaat meestal uit meerdere slaapkamers, een woongedeelte met ingerichte keuken, een badkamer en een terras of balkon. Wil je even de drukte op het park of bij het zwembad vermijden, dan kun je prima vertoeven op je eigen balkon. Bovendien ben je van alle gemakken voorzien. Er hoeft niet meer van alles mee van huis, want in de keuken is alles aanwezig en ook lakens en handdoeken worden vaak geregeld. Op het terras of balkon staan de ligstoelen vast klaar voor een ontspannen vakantie!

Wil je toch graag contact met anderen of even een rondje lopen, dan is alle ruimte van het vakantiepark er ook helemaal voor jou. Kortom, je bent van alle gemakken voorzien, en hebt ook nog eens je eigen plekje.

Bloemenriviera.nl