Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanceselect

Het begon allemaal op een camping in aan het Gardameer in Italië, Camping Weekend. Daar begon Loek van de Loo 30 jaar geleden zijn eigen camping. Hij runde de camping vol passie en gastvrijheid. Er kwamen veel Nederlandse vakantiegangers op af en binnen een paar jaar was het één van de best lopende campings aan het Gardameer. Een aantal jaar na het opstarten van de camping begon Loek als eigenaar met het verhuren van accommodaties op de campings. Simpele caravans en andere accommodaties, zodat vakantiegangers niet helemaal met hun caravan naar Italië hoefde te rijden.

Glamping, camping en vakantieparken

Dat was de start van een succesvolle touroperator. Vanaf 2004 mocht Vacanceselect zich zo noemen. Met aan het hoofd de familie van de Loo is dit bedrijf echt een familiebedrijf. De kernwoorden die voor Camping Weekend golden, passie en gastvrijheid, is doorgetrokken in het hele bedrijf en nog steeds is dat voelbaar. Alle medewerkers proberen vakantiegangers te helpen om de mooiste vakantie te beleven. Dat doen ze bijvoorbeeld door de mooiste bestemmingen uit te zoeken en de meest innovatieve accommodaties te ontwerpen en te verhuren.

Dat wordt inmiddels in 8 Europese landen gedaan, van vakantiehuisjes tot stacaravans en luxe glamping accommodaties. Dat maakt de keuze voor een vakantie alleen maar leuker, want overnacht je in je eigen tentje? Of kies je voor een luxe airlodge of airdreamer? Vacanceselect is met recht dé specialist te noemen op het gebied van campings, glamping en vakantieparken.

Bloemenriviera.nl