Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning

The best of both worlds: een vakantiewoning op een vakantiepark!

Een vakantiewoning aan de Bloemenrivièra is eigenlijk ’the best of both worlds’. Alle gemakken en faciliteiten van een vakantiepark gecombineerd met de rust en privacy van een vakantiewoning. Je hoeft bij een vakantiewoning geen rekening te houden met de weersvoorspellingen. Je zit altijd droog en koel of lekker warm wanneer nodig. Ook kun je je meeste spullen thuis laten, want de vakantiewoning is volledig voor je ingericht.

Volledig ingerichte accommodatie

Er is een grote variëteit aan vakantiewoningen, maar een vakantiewoning bevat meestal de volgende elementen: een entree, zit- en eethoek en een compleet ingericht keukenblok. Dit keukenblok is bijvoorbeeld voorzien van een gasfornuis en koelkast. Ook is de vakantiewoning vaak voorzien van meerdere slaapkamers en is de badkamer van alle gemakken voorzien. Je kunt hier gebruik maken van het toilet, de douche en een wastafel. Soms zijn er zelfs meerdere badkamers of is er nog een extra apart toilet.

Deze luxe ingerichte accommodatie wordt aangevuld met alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft: lekker met de kids naar het zwembad, luieren aan het meer of de zee, eten halen bij het restaurant of animatie voor de kids. Op veel vakantieparken kan het allemaal! Met een vakantiehuis aan de Bloemenrivièra geniet je elke ochtend van ontbijt op je eigen terras, maar wel met lekker vers brood gehaald bij de campingbakker. Een ideale uitvalsbasis dus!

Vakantiewoningen vind je tussen ons aanbod genoeg. Maar ook Andiamo biedt vakantieparken aan waarop diverse vakantiewoningen te vinden zijn!

Bloemenriviera.nl