Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Stacaravan

Wel op de camping, maar toch een beetje luxe!

Met een stacaravan aan de Bloemenrivièra hoef je weinig mee te nemen: alles is al aanwezig in de caravan. Je kunt meteen je intrek nemen en even bijkomen van de reis. Direct lekker genieten van je vakantie. Stacaravans aan de Bloemenrivièra zijn er in alle soorten en maten, van luxe stacaravan Exclusive Next tot klassieke stacaravan Classic.

Comfortabel op reis

De stacaravan staat al op locatie, waardoor je deze niet achter de auto aan mee hoeft te nemen, dit scheelt een boel bagage onderweg naar bestemming. Maar daar blijft het niet bij! Een stacaravan heeft een compleet uitgeruste keuken, waardoor je geen spullen van huis mee hoeft te nemen. Ook heeft elke stacaravan een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Als je een stacaravan huurt, ga je dus zeer comfortabel op reis. Bovendien kun je elke dag genieten van een lekker ontbijtje voor de stacaravan op je eigen veranda met tuinset.

Voor jezelf meer comfort en voor je kinderen meer plezier, omdat zij vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken op de camping, lekker kunnen spelen in de speeltuin en lekker samen naar het zwembad kunnen lopen. Stacaravans vind je tegenwoordig op bijna elke camping, dus je kunt er zo één reserveren waar jij wilt!

Pagina delen

Bloemenriviera.nl