Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3 campings aan de Italiaanse rivièra

Wat kun je toch lekker wegdromen als je naar het druilerige weer van Nederland kijkt. Even wegdromen naar de Bloemenrivièra… Wandelend langs het strand voel je de zon op je huid branden en in de verte zie je families met kinderen zandkastelen bouwen. Als je even je ogen sluit, hoor je niks anders dan de zeegeluiden, heerlijk rustgevend! Maar als je eenmaal beseft dat je in Nederland bent en het regent en het is nog koud, dan wil je snel naar een leuke camping kijken. Daarom heb ik in dit blog 3 campings aan de Italiaanse rivièra voor je opgesomd!

Camping dei Fiori

Voor families is camping dei Fiori ontzettend leuk. Je zit direct aan zee, dus je kunt vanaf je stacaravan elke ochtend zo een duik nemen in het water. Dat is nog eens goed wakker worden! De camping is niet enorm, maar gezellig en familiair. Een ochtendje doorbrengen op het strand, in de hete middag lekker in het zwembad dobberen en ’s avonds? Dan moet je beslist een echt Italiaans gerecht in het restaurant op de camping proeven.

Dei Fiori aan het strand

Camping River

Een andere familiecamping is camping River. Een camping dichtbij de majestueuze Cinque Terre, maar ook dichtbij Toscane. Je kunt dus makkelijk de prachtige steden van Toscane ontdekken.

Vanaf de camping zie je in de verte aan de ene kant een indrukwekkend gebergte en dichtbij aan de andere kant: de zee. Maar met wel drie zwembaden op de camping vermaak je je hier prima!

Camping River water

Camping C’era una Volta

Tot slot, maar niet de minste, is camping C’era una Volta, dichtbij de Franse grens. Deze camping ligt in een prachtig heuvellandschap en vanaf hier kun je de mooie plekjes van de Bloemenrivièra ontdekken. Maak een bezoekje aan San Remo of lig je liever de hele vakantie op het mooie strand? De kinderen willen vast en zeker de hele dag in het zwembad zijn om van de glijbanen af te glijden!

C'era una Volta

Kortom; genoeg kampeerplezier met deze 3 campings aan de Italiaanse rivièra! Waar ga jij heen?

Ook verliefd op de Bloemenrivièra?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bloemenriviera.nl